Aestas consulting

Offentlige instanser

Er du kommunalt ansat, AKT-lærer, SSP-konsulent eller har du et andet job, hvor du i din daglige gang arbejder med udsatte og kriminalitetstruede unge? Så kan du her læse mere om mulighederne for at optimere jeres indsatser.

 

Aestas Consulting

Når vi kender den kriminalitet vi har i vores eget område, har vi også mulighed for at kontrollere den. 

Atlantic City er en by der I gennemsnit huser ca. 4 millioner turister årligt. Turister fra alle verdens hjørner og med forskellige kulturer. Alligevel er politiet i Atlantic City blevet opmærksomme på, at det typisk er den samme kriminalitet der udspiller sig i de samme områder. Dette er bemærkelsesværdigt da det fortæller noget om, at særlige områder indbyder til særlige former for kriminalitet. 

De fleste kommuner i Danmark har i deres SSP afdeling tilknyttet et gadeteam. Gadeteamet har en helt unik indsigt i de unges aktiviteter – herunder også kriminelle aktiviteter. Ved at registrere gadeteamets observationer kan der skabes et konkret overblik over de unges aktiviteter – både i forhold til hvad de konkret laver, men også i ren geografisk forstand. På den måde kan vi få et helt skarpt indblik i, hvad der i vores omgivelser indbyder til særlige former for kriminalitet. Dette giver os endvidere mulighed for at holde kontrol med specifikke kriminelle aktiviteter men også muligheder for at flytte kriminaliteten mere hensigtsmæssige steder.

Dataen fra kriminalitetsanalyserne kan anvendes i mange dele af organisationerne. Eksempelvis kan en kommune også anvende analysens resultater til at dokumentere tryghedsskabende indsatser i udsatte boligområder.   

Aestas Consulting

Jeg brænder for de unge og er altid åben for samarbejder både i og på tværs af organisationer og med enkelt personer. 

Workshops

Workshops kan have mange forskellige temaer og vil ved afholdelse blive tilpasset efter både målgruppe og ønskede tema. På den måde vil de hver i sær være direkte designet til lige netop jeres behov. En workshop indeholder både faglig undervisning og øvelser designet til at skabe et hands-on udbytte for deltagerne. Et eksempel kunne være – Konflikthåndtering – Workshoppen kan vinkles i mange forskellige retninger. Konflikter på arbejdespladsen, konflikter med samarbejdspartnere, konflikter mellem unge, mellem unge og forældre osv. Et andet eksempel på tema kunne være – Unge & Alkohol – Her kan workshoppen også vinkles forskelligt. Skal den målrettes fagpersoner der arbejder med unge eller skal den måske anvendes som læringsudbytte for forældre der har udfordringer med deres unge og alkohol? Mulighederne er mange. Så står i med en konkret case der skal sættes fokus på, er jeg sikker på, at vi kan finde en vinkel der passer til lige præcis jeres udfordringer.  

 

Foredrag

Foredrag kan ligesom workshops have mange forskellige temaer. Det der for mig er vigtigt er, at det er meningsgivende for jer og tager udgangspunkt i de konkrete udfordringer som i står med. Derved vil et foredrag med mig blive tilpasset og struktureret efter jeres behov og direkte målrettet den gruppe som i ønsker skal modtage foredraget. Jeg holder foredrag om alle temaer der knytter sig til kriminalitet og relationsarbejde. Hertil har jeg også et samarbejde med nogle unge tidligere misbrugere, der også gerne tager med ud og holder oplæg om deres vej ind og ud af misbrug og kriminalitet. 

Aestas Consulting

“Hvis vi samarbejder og løfter i flok, kan endnu flere unge få et godt og meningsfuldt liv”

Alexandra Sommer, Indehaver af Aestas Consulting

Kontakt

Alexandra Sommer
+45 53 66 55 97
kontakt@aestas-consulting.dk