om

Alexandra Sommer

01. Retfærdighed

Jeg har en enorm retfærdighedssans og det gør ondt på mig at se hvor mange mennesker der har fået og stadig får en helt uretfærdig start på livet. Derfor brænder jeg for, at være med til at skabe en forandring for de unge der tør tro på at livet kan være mere og bedre end det de er blevet mødt med før hen.

02. Forskellighed

Vi er alle sammen forskellige og det er derfor vigtigt at der under et forløb ikke er en fastsat ramme. Derfor arbejder jeg altid ud fra en tilgang hvor den enkeltes egen fortælling er i centrum og hvor denne sætter de metodiske og teoretiske rammer for forløbet. På den måde kan vi sammen sikre et meningsfuldt forløb der er målrettet og tilpasset til de konkrete udfordringer som du/i står med. 

03. Meningsfuldhed

Meningsfuldhed er et helt centralt element for mig. Det at vi finder noget meningsfuldt er også dét der driver os i hverdagen. Derfor er det så vigtigt at dét vi arbejder med er meningsfuldt og dermed bidrager positivt i vores hverdag. Jeg tror på at alle mennesker ønsker et meningsfuldt liv og jeg tror på, at vi sammen kan finde ind til kernen af – hvad der lige netop giver dit liv mening.

Aestas consulting

Hvad kan du forvente?

Ved et forløb hos mig kan du forvente, at få en enorm indsigt i dine egne handlemønstre, hvorfor du træffer de valg du gør, hvilke andre muligheder du har, hvorfor du holder dig tilbage fra at gøre ting du egentlig gerne vil og hvordan du får modet til, at turde være den du gerne vil være.

Noget af det som jeg finder virkelig interessant og som jeg er rigtig dygtig til er, at få øje på de indgroede overbevisninger vi har med os. Vores overbevisninger danner grundlag for hvordan vi ser verden og sætter derfor også sine aftryk på hvordan vi agere og handler og er helt centrale for hvilke valg vi træffer. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de overbevisninger der kan ligge skjult, således disse kan komme frem i lyset og vi kan få belyst hvorledes de faktisk stemmer overens med den verden vi lever i. 

Jeg tror på at vi alle har et valg – ja nogle valg kan være hårdere end andre, men vi har et valg. Jeg tror også på at de valg der kræver mest af os og som kan være de hårdeste valg at tage, er de valg hvor vi kan forvente den største forandring. 

%

Refleksiv udvikling

%

engagement

Aestas Consulting

Konsulent

OM MIG

Jeg er uddannet kriminolog ved Aalborg Universitet og er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne mig til Livs og Vidensmentor ved Anne Damgaard. Som kriminolog har jeg en dyb indsigt i de faktorer og udfordringer der kan være med til at fastholde unge i kriminelle aktiviteter og dermed også en indsigt i hvad der kan være med til at afholde unge fra et liv med kriminalitet. Som Livs og Vidensmentor har jeg en massiv værktøjskasse fyldt med redskaber, der helt konkret kan anvendes til at hjælpe unge med at navigere i deres eget liv og hjælpe dem til at træffe nogle gode og meningsfulde valg for dem selv.

Alexandra Sommer

Indehaver af Aestas Consulting

* Cand.scient.soc i Kriminologi ved Aalborg Universitet
* Livs & Vidensmentor ved Anne Damgaard
* Tidligere frivillig fængselsbesøgsven
* Egenpraksiserfaring

Kontakt

Alexandra Sommer
+45 53 66 55 97
kontakt@aestas-consulting.dk