Aestas Consulting

UNG

Er du ung? Er du måske på vej ud på et side spor? Måske er du allerede ude på et side spor? Har du lyst til ændre dit liv og er du parat til selv at tage ansvaret? Så er du havnet det helt rigtige sted!

Kontakt

aestas consulting

Jeg kan hjælpe dig med at tage ejerskab over dit eget liv. 

Hjælpe dig til at se og forstå hvor vigtig du er!

Sidder du ofte med følelsen af, at der er noget galt med dig? At du ikke er lige så sej, klog, stærk, smuk eller interessant som de andre i din omgangskreds eller skole? Vil du gerne passe ind? Og kan du blive skræmt af tanken om hvor langt du vil gå for at passe ind?

Jeg kender de følelser, og jeg er også tit i min ungdom gået langt længere for at passe ind end jeg havde det godt med. Faktisk er jeg gået så langt at det kunne have kostet mig mit liv. MIT LIV! Som faktisk er det mest værdifulde vi alle sammen har – for uden livet har vi med sikkerhed ingenting. 

Jeg kan hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv. Så stærkt at du ikke tænker over om du passer ind, men i stedet tænker over om de mennesker hvis anerkendelse du søger, passer ind i dit liv. For der er kun en hovedperson i dit liv og det er DIG. Du er den vigtigste! Og verden har ligeså meget brug for dig som den har brug for mig og alle andre. 

 

Du er ikke alene!

Mange unge mistrives på forskellige måder og af forskellige årsager – men fælles er de negative selvopfattelser og de følelser der følger med

Hvad vil det sige at være udsat og/eller kriminalitetstruet?

Du behøver ikke nødvendigvis være kriminalitetstruet for at være udsat. At være udsat betyder egentlig bare at du ikke har det godt hvor du er nu, og at du derfor er udsat i forhold til hvor du søger hen for at finde fællesskab. Når vi ikke føler os tilpasse i det fællesskab vi indgår i, er det naturligt at søge dette et andet sted. Her kan der være tendens til at unge søger fælleskabet i de kriminelle miljøer, og det er så her begrebet kriminalitetstruet kommer ind i billedet. Men der er mange andre miljøer end de kriminelle og der er mange andre steder at finde sin plads og fællesskabet. 

Hvad er et 1:1 Mentorforløb & hvad kan du forvente?

Et 1:1 mentorforløb er et personligt forløb, hvor vi sammen stiller skarpt ind på de udfordringer som netop du står med. Vi arbejder refleksivt og altid ud fra et perspektiv der er meningsfuldt for dig. At arbejde refleksivt indbefatter at se ens problematikker fra flere perspektiver. Det betyder også at vi gennem samtaler arbejder med dine livserfaringer og at vi søger at finde ind til kernen af dine udfordringer. Under et 1:1 mentorforløb vil du få en dybdegående indsigt i dine egne handlemåder, hvorfor du træffer de valg du gør, hvordan du kan ændre til tilgang til forskellige problematikker, hvordan du kan ændre dit mindset, således du eksempelvis kan vende modgang til muligheder. Gennem forløbet kan du forvente at blive mere ansvarsbevidst, få en bydere indsigt samt større forståelse for dig selv, styrke dit selvværd, blive god til at navigere i eget liv samt du vil blive bedre til at håndtere modgang.

Jeg tror på dig!

“Der er kun en Konge/Dronning i dit liv, og det er dig. Det er på tide at du tør leve efter det og tro på dig selv.”

Alexandra Sommer, Indehaver af Aestas Consulting

Kontakt

Alexandra Sommer
+45 53 66 55 97
kontakt@aestas-consulting.dk